Односолодовий Ірландський віскі. Аромат м'який, солодкуватий та глибокий, тут відтінки ванілі, підсмажених горіхів, какао та фіалки.
Цей абсент виготовлений за оригінальними рецептами XIX століття. Аніс, коріандр і полин Artemisia Absinthium ретельно перетирають і змішують зі спиртом екстра-класу. Сьогодні, як і раніше, за допомогою абсенту Xenta Absenta ми можемо оцінити богемний шарм "зеленого години" Парижа. Жоден напій не може похвалитися настільки легендарною історією і прихильниками: від Верлена до Бодлеру, від Оскара Уайльда до Ернеста Хемінгуея, від Ван Гога до Пікассо.
Цей джин наповнений свіжим відтінком ревеню, пікантним тоном імбиру, смолистим хвойним тоном ягід ялівцю та цитрусових
Аромат: наповнений відтінками айви, айвового сиропу, цитрусових, спецій та ялівцю. Має довгий фруктовий посмак, в якому відкриваються ноти кольорів апельсина та грейпфрута.
Преміальний віскі, створений з використанням інгредієнтів тільки найвищої якості. Тонкий і складний Bulleit Bourbon є бленд з житнього, кукурудзяного і ячмінного солоду, в поєднанні зі спеціальним штамом дріжджів і чистої, фільтрованої, насиченої вапняком водою з Кентуккі. В результаті переважання в складі житнього солоду, бурбон Bulleit має потужний пряний характер з виключно чистим і гладким післясмаком.
Чарльз Тенкерей довів до досконалості рецепт свого джину у стилі London Dry 180 років тому, досі він залишається ідеалом класичного джину. Джин переганяється 4 рази, щоб прибрати всі небажані сліди нейтрального зернового спирту і дозволити виділитися рослинним ароматам. В результаті перегонки створюється ідеальний баланс 4 класичних ботанікалів, що входять в рецептуру джину: освіжаючого ялівцю, перцевого коріандру, ароматного дудника та солодкої лакриці.
Wild Turkey 101 – бурбон з Кентуккі, виготовлений із добірних інгредієнтів. Витримка протікає в обпалених бочках з білого американського дуба протягом 8 років. Бурбон має складний характер і багатогранний смак. Його палітра розкривається тонами ванілі, карамелі, апельсина і дерева.
Olmeca — мексиканська текіла виготовлена зі соку блакитної агави, зібраної на полях Мексики. Для виробництва використовують серцевини дорослих рослин (8-12 років) з регіону Халіско, який вважають батьківщиною текіли.
Jack Daniels Honey – це віскі з медом, який має унікальний смак і аромат. Він виготовляється з класичного віскі Jack Daniels, до якого додається мед, ваніль і карамель.
Легендарний віскі, який відрізняється від інших в першу чергу фільтрацією, особливість якої полягає в тому, що вже готовий віскі пропускається через триметровий шар з пресованого деревного вугілля цукрового клена, тим самим привносячи в кінцевому підсумку напою його неповторну м'якість, оксамитовість і смак.
Смак Pogues Blended солодкий, фруктовий, має ідеальний баланс, ніжні деревні та пряні ноти. Серед яких можна виділити відтінки кориці, доповнені тонами арахісу, шоколаду та насінням кунжуту.
Історія цього легендарного напою починається 1829 року, коли в місті Талламорі збудували винокурню "Tullamore". Завод розмістили в найбагатшому сільськогосподарському регіоні графства Оффалі, де вирощували прекрасний ячмінь і де били джерела джерельної води. Отже, у виробника були всі інгредієнти для створення першокласного віскі. Це віскі потрійної дистиляції, що складається із зернового, солодового і Пот-Стил Виски.
Трав'яний лікер, який став одним із символів Італії, створюється за рецептурою, яка строго охороняється і не розголошується. Відомо лише, що до складу напою входить близько 40 різних трав і прянощів, які всі разом додають напою його унікальний і неповторний смак, який характеризується поєднанням солодких і гірких нот. Лікер має дивовижний теплий бурштиновий колір, з насиченим чудовим ароматом трав.
Ніжний вершковий лікер Baileys Original Irish Cream припаде до смаку любителям солодких напоїв. Поєднуючи в собі кремовий смак вершків і високоякісного ірландського віскі, Бейліс не випадково став найпопулярнішим лікером в усьому світі. Батьківщиною лікеру є Ірландія, яка славиться своєю прихильністю до натуральних продуктів.
Jagermeister найбільш німецьке з усіх існуючих в Німеччині напоїв. Смак настойки вже давно став візитною карткою багатьох міст, зокрема - Берліна. В складі напою, згідно з легендою, налічується близько 56 різноманітних трав, коренів і екстрактів. Точні найменування і пропорції не називаються, щоб захистити світ від підробок.
Виноробня Toso розташована в долині Бельбо, а саме в місцевості Коссано Бельбо, де починають підійматися пагорби Ланге, а Москато стає найпопулярнішим і найпредставнішим сортом винограду. Це було на початку 1900-х, а якщо бути точним, у 1910-х роках, Вінченцо Тосо почув про Moscato та його ігристі вина і вирішив, що йому потрібно вирушити в ці області, щоб надати компанії нову індивідуальність.
Це один з найзнаменитіших ромів сучасності, за правом займає місця на полицях барів, які не встигають припадати пилом. Популярність, здобута завдяки пишності смакової та ароматичної палітри під час дегустації. Ром виготовляють згідно з традиціями карибських технологій виробництва подібних напоїв.
Легендарний пряний ром, створений за унікальною рецептурою з додаванням прянощів і спецій з Карибських островів. Капітан Морган Голд вперше був представлений публіці в 1983 році і заклав основу в абсолютно новому сегменті пряних ромів. Новий напій був дуже тепло прийнятий публікою Америки, Британії, а пізніше і всього світу. Виготовляють ром з ямайської очеретяної патоки, яка після обробки проходить процес бродіння і дистиляції в колонах безперервного типу.
Цей міцний алкогольний напій, створений на основі кращих сортів карибського рому, характеризується чудовим балансом тонких делікатних ароматів, що робить його ідеальною основою для ромових коктейлів.
Метакса 5* - найпопулярніший бренді лінійки. Термін витримки спиртів, використовуваних у виробництві, Метакса 5 зірок, не менше 5 років. Дистилят отримують з вина, створеного з купажу трьох автохтонних грецьких сортів винограду. Після дозрівання бренді змішують з мускатними винами, екстрактами трав і квіткових пелюсток, це надає Метакса неповторний смак і аромат, властивий виключно цьому напою, після відправляють «заспокоїтися» ще на півроку в бочки і нарешті, охолоджують, фільтрують і розливають в пляшки.
Ризький бальзам чорна смородина - нова незвичайна інтерпретація легендарного Ризького Чорного бальзаму, який став візитною карткою Латвії. Секрет напою полягає в його високій якості і незрівнянно смаку, доповненому чудовими нотами чорної смородини. Двадцять чотири компоненти, що входять до складу Riga Black Balsam Currant, гармонійно зливаються в унікальний ансамбль із соком чорної смородини, утворюючи більш м'який і легкий тридцятиградусний напій, але зберігаючи тим часом автентичність і фірмову гірчинку.
Відомій чеський алкогольний напій, який дарує нам неперевершені відчуття від дегустації, як в чистому вигляді, так і в складі коктейлів. Точна формула настоянки залишається під секретом. Однак, світові відомо, що в рецепт входить близько 20-ти різних ботанічних трав, які дивним чином створюють шикарну гармонію в смаках і ароматах.
Преміум горілка від одного найбільш елітних виробників на українському ринку. Виготовлена за стародавнім рецептом прикарпатських дистиляторів, як символ відродження традиційного міцного напою.
Горілка Finlandia прославилася на весь світ завдяки своїй бездоганній м'якості! Для її виробництва використовують спеціальний шестирядний ячмінь, який плавно і безперервно дозріває протягом декількох місяців під північним сонцем.
Martini Bianco несе в собі багатство смаків. Створений на основі вина з винограду Треббіано, і поєднавшись з ароматною ваніллю, напій став легко впізнаваним. Оригінальний рецепт Мартіні досі ретельно приховується, його секретний купаж є комерційною таємницею. Навіть майстри-купажисти компанії впізнають його лише за ароматом і смаком. Відомо тільки, що в напій входить більше 40 рослинних інгредієнтів, зібраних з кращих місць з усього світу.
Вермут Martini Extra Dry створений на основі вина з винограду сорту Треббіано, який вирощують в регіонах Еміліа Романья і Катарратто в південній Сицилії. У його купажі присутні рідкісні екстракти деревних порід, трав, малини і цитрусових, а також флорентійський ірис, який дарує особливий легкий відтінок фіалки.
Це традиційний п'ємонтський аперитив, приготовлений за старовинним рецептом. Історія всесвітньо відомої компанії Gamondi почалася далекого 1890 року, коли італієць Карло Гамонді, в містечку курорті Аква Терме, почав виробництво настоянок. Це були напої, які швидко набули популярності серед туристів, які у великій кількості приїжджали в Аква-Терме. Згодом Карло відкрив свою дистилерію та розширив виробництво вермутами, бітерами та традиційними амарами.
Лікер служить чудовою основою для різноманітних коктейлів. Традиційний італійський метод вживання - це самбука "con mosca", коли напій подають із трьома кавовими зернами.
Коньяк має насичений бурштиновий колір. У ароматі переплетені ноти ванілі, чорносливу, цедри апельсина, відтінки старої шкіри, шоколаду та спецій. Смак розкривається тонами фундука, какао та сухофруктів, з пряними нюансами у теплому посмаку. Особливості: виготовляється зі спиртів, які дистилюють з винограду сорту Ркацителі. Витримується щонайменше п'ять років у бочках з іберійського дуба.
Лікер чудовий у чистому вигляді, з льодом, з морозивом, використовується при приготуванні сорбетів, а також чудовий у коктейлях та інших змішаних напоях
Крафтове козацьке пиво Хмелевус Weiss - нефільтроване пшеничне пиво з яскравим характером і змістом. Пиво виробляється невеликими партіями. До склалу «Хмелевус» вхолить кращий український солод, відбірна пшениця та німецький хміль Аромат пряний, з нотками стиглих фруктів. Смак насичений з характерною дріжджовою ноткою
Крафтове козацьке пиво Хмелевус Weiss - нефільтроване пшеничне пиво з яскравим характером і змістом. Пиво виробляється невеликими партіями. До склалу «Хмелевус» вхолить кращий український солод, відбірна пшениця та німецький хміль Аромат пряний, з нотками стиглих фруктів. Смак насичений з характерною дріжджовою ноткою
«Warsteiner Premium Verum» — це міжнародний пілзнер преміум-класу, який вариться в Німеччині з 1753 року. Warsteiner вариться відповідно до Німецького закону про чистоту пива на пивоварні Warsteiner, яка є приватною компанією. Сьогодні її власницею є Катаріна Крамер - представниця дев'ятого покоління засновників пивоварні - сім'ї Крамер. Warsteiner продається більш ніж в 70 країнах на 5 континентах. Найкраще поєднання: з шматочками смаженої телятини та овочами, шинкою і беконом, копченими свинячими ковбасками.
Warsteiner"" - пільзнер, що вариться відповідно до німецького ""Закону чистоти пива"". З 1753 року ""Warsteiner"" вариться на броварні Warsteiner, яка є приватною компанією. Сьогодні її власницею є Катаріна Крамер – представниця вже дев’ятого покоління засновників броварні – сім’ї Крамер. Warsteiner Premium Beer – це міжнародний преміальний пілзнер, який варять у Німеччині з 1753 року.
Grimbergen Double-Ambrée — темно-бордове пиво верхньої ферментації з солодко-гірким смаком, має легкий карамельний аромат. У ароматі Grimbergen Double-Ambrée відчуваються приємні нотки родзинок і сухофруктів. За легендою, вперше пиво Grimbergen було зварене в 1128 році в Грімбергенському абатстві, котре розташоване неподалік Брюсселя (Бельгія). Відтоді абатство горіло тричі - в 1142, 1566 та 1798 роках і тричі посавало з попелу. Знову піднімалися кам'яні стіни та відроджувався рецепт абатського пива. Саме тому і досі девізом пива Grimbergen є слова, розташовані на етикетці - ""Ardet nec consumitur"", що перекладаються з латини як ""Спалений, але не знищений"". Сьогодні виробляється на декількох виробничих центрах: в Бельгії та Франції. Найкраще поєднання: з сушеними або копченими ковбасами і м'яким сиром, наприклад брі.
Grimbergen Double-ambrée — темне пиво верхового бродiння iз солодко-гiркуватим смаком, що має легкий карамельний присмак. Найкраще поєднання: з сушеними або копченими ковбасами і м'яким сиром, наприклад брі.
Kronenbourg 1664 Blanc — пиво із фруктовими нотками, яке виробляється також за оригінальною рецептурою, розробленою у Франції. Має м'який солодовий смак з тонким ароматом цитрусових і апельсинової цедри. Ця комбінація доповнює пряно-фруктовий присмак, який змінюється солодкуватими, ледь відчутними пшеничними відтінками. Найкраще поєднання: копчений або запечений лосось зі скибочками лимона, креветки, суші, кальмари, фрукти.
Kronenbourg 1664 Blanc — пиво із фруктовими нотками, яке виробляється також за оригінальною рецептурою, розробленою у Франції. Має м'який солодовий смак з тонким ароматом цитрусових і апельсинової цедри. Ця комбінація доповнює пряно-фруктовий присмак, який змінюється солодкуватими, ледь відчутними пшеничними відтінками. Найкраще поєднання: копчений або запечений лосось зі скибочками лимона, креветки, суші, кальмари, фрукти.
Сидр «Somersby» з соком чорниці вироблений шляхом натурального бродіння яблучного соку із додаванням натурального соку чорниці. У цьому напої тонко поєднуються класичні для сидру «яблучні» солодкуваті нотки із освіжаючою кислинкою ягід чорниці. Приємний солодкий смак легко втамовує спрагу. Найкраще поєднання: легкі страви зі свинини, млинці та фруктові десерти.
Сидр «Somersby» з соком чорниці вироблений шляхом натурального бродіння яблучного соку із додаванням натурального соку чорниці. У цьому напої тонко поєднуються класичні для сидру «яблучні» солодкуваті нотки із освіжаючою кислинкою ягід чорниці. Приємний солодкий смак легко втамовує спрагу. Найкраще поєднання: легкі страви зі свинини, млинці та фруктові десерти.
Guinness Original - преміальний стаут, який має глибокий темний колір і насичений аромат. Зварений під контролем компанії Guinness & Co., Diageo Ireland з дотриманням високих стандартів якості. Найкраще поєднання: з шоколадними десертами; яловичина, запечена з овочами та спеціями; тверді (пармезан, чеддер) та м'які сири (брі)
Milkshake IPA з додаванням пюре королівського манго і лактози, хмелів Citra і Galaxy. Аромат манго – інтенсивний, від середньо-сильного до сильного. Смак солодкий, фруктовий з переходом у хмелеву гіркоту на післясмаку.
Milkshake IPA, максимально заряджений смаком та ароматом. До цього елю додали багато солодкого маршмелоу, лактозу та трійку ягід-суперфудів: чорницю, ожину, малину. Потужний зефірно-ванільно-ягідний аромат, солодкий фруктовий смак та хмелевий фініш.
Кокосовий мілк стаут. Це ніби баунті, тільки пиво і не таке солодке. За основу взяли стаут, додали лактозу для пом'якшення та безліч кокосу. В смаку та ароматі потужний кокос, виражена гіркота, що переходить у легку солодкість. Найкраще смакує з барбекю, гострими стравами, витриманим чеддером та десертами.
Warsteiner"" - пільзнер, що вариться відповідно до німецького ""Закону чистоти пива"". З 1753 року ""Warsteiner"" вариться на броварні Warsteiner, яка є приватною компанією. Сьогодні її власницею є Катаріна Крамер – представниця вже дев’ятого покоління засновників броварні – сім’ї Крамер. Warsteiner Fresh - безалкогольне пиво з оригінальним, освіжаючим смаком пільзнера.
Робочий час