Вініфікація: виноград Одеський Чорний переробляють за традиційною технологією червоних вин та витримують протягом 6 місяців у баріках із французького дуба Колір: глибокий рубіновий з фіолетовим відтінком Аромат: в стриманому комплексному букеті переважають пахощі шовковиці, чорних ягід та копченостей Смак: повнотіле вино з яскравими танінами, збалансованою ягідною кислотністю та багатошаровим тривалим посмаком Гастрономічна сполучність: вино пасує до ковбас, копченостей, червоного м'яса Витримка: 6 місяців у баріках із французького дуба Класифікація: ГЗ Регіон: Одеська область
Вино має гармонійний смак із тонкими квітковими нотками. Гастрономічні поєднання: біле м'ясо птиці, риба, молоді сири з білою пліснявою Аромат: свіжий, тонко виражена айва, легкі квіткові ноти, мінеральність, гарна елегантна витримка Смак: округлий, свіжий з виразною кислотністю Сорт винограду: Тельті-Курук Колір: світло-солом'яний
Вініфікація: виноград Одеський Чорний переробляють за традиційною технологією червоних вин та витримують протягом 6 місяців у баріках із французького дуба Колір: глибокий рубіновий з фіолетовим відтінком Аромат: в стриманому комплексному букеті переважають пахощі шовковиці, чорних ягід та копченостей Смак: повнотіле вино з яскравими танінами, збалансованою ягідною кислотністю та багатошаровим тривалим посмаком Гастрономічна сполучність: вино пасує до ковбас, копченостей, червоного м'яса Витримка: 6 місяців у баріках із французького дуба Класифікація: ГЗ Регіон: Одеська область
Вино має гармонійний смак із тонкими квітковими нотками. Гастрономічні поєднання: біле м'ясо птиці, риба, молоді сири з білою пліснявою Аромат: свіжий, тонко виражена айва, легкі квіткові ноти, мінеральність, гарна елегантна витримка Смак: округлий, свіжий з виразною кислотністю Сорт винограду: Тельті-Курук Колір: світло-солом'яний
Робочий час
10:00 - 22:45